...over het bestellen van hun studiemateriaal Lees online
Studenten al geinformeerd?
Beste ,

Jouw school heeft al veel werk verzet. De boekenlijsten voor de verschillende opleidingen zijn (bijna) klaar! Zodra de lijsten online staan, kunnen jullie studenten bestellen. Wij helpen je graag jullie studenten optimaal te informeren, zodat ze goed voorbereid het nieuwe studiejaar ingaan.

Voorkom vragen van studenten.
Regel nu je studentencommunicatie!
Van (digitale) bestelflyer, poster, beeld voor op tv-schermen tot een banner op jullie website. We kunnen deze persoonlijk maken met een logo van jouw school en een directe link. Bekijk de mogelijkheden en vraag ze aan via jouw vaste contactpersoon of mail naar studentencommunicatie@studers.nl.  

Digitale bestelflyer

Mail de digitale flyer in PDF naar studenten. Door middel van de bestelknop komen zij direct op de juiste boekenlijst terecht. 


Print bestelflyer

De printflyer kun je meesturen met de informatiepakketten of uitdelen op school. Uiteraard voorzien we deze van het logo van de school. 



Narrowcasting

Informatieschermen in school? Toon hier de narrowcasting om studenten te herinneren aan het bestellen van studieboeken. 


Poster

Liever een poster ophangen in school? Dat kan ook. Via onze posters worden studenten geinformeerd over het bestellen van hun studiemateriaal.


Banner

De banners zijn beschikbaar in verschillende formaten. Bestel de banners en plaats ze op de website of het intranet.

Voordeel voor studenten door 2e hands

Tip voor studenten: makkelijk geld verdienen met de verkoop van oude studieboeken! Return to Studystore heet onze nieuwe campagne! Vraag gratis materialen aan bij je vaste contactpersoon en deel het met je studenten.

Nieuwe website
voor onderwijsinstellingen
Onze website voor onderwijsinstellingen is een stuk overzichtelijker, leuker en mooier geworden. Direct naar LML? Weten welk team er voor jouw school klaarstaat? Bekijk het op studers.nl/onderwijs. Heb je nog leuke ideeën of mis je iets? Laat het ons vooral weten.

Website bekijken
Studers 2019 Naar studers.nl/onderwijs      Afmelden